Dynamisch verkoopsbord

Dynamisch werfbord
dynamisch_werfbord_dyn_gif

Offline live informatie

Vandaag is online verkoop van vastgoed niet meet weg te denken. Maar dit betekent niet dat het deel offline verleden tijd is. Zeker op bouwwerven zijn werfpanelen met informatie over het project van groot belang om passanten hierover te informeren. Het aantal verkochte woningen of appartementen vermelden kan kooplustige mensen extra triggeren zeker naarmate het aantal beschikbare woningen vermindert. Meestal worden de verkochte aantallen met behulp van stickers aangebracht op het bestaande werfpaneel maar dit heeft als nadeel dat het een tijdrovend werkje is wat na enige tijd ook zichtbare sporen nalaat op het paneel wat visueel niet echt aantrekkelijk is.

Maak het jezelf gemakkelijk

Omdat ik zelf verantwoordelijk ben voor het aanpassen van de werfpanelen kon ik zelf kennismaken met eerder vernoemde ergernissen daarom ging ik op zoek naar een handiger alternatief: een werfbord met verwisselbare getallen.

Het materiaal

Een verkoopspaneel staat enig tijd op de werf dus het materiaal moet in elk geval bestand zijn tegen weer en wind daarom leek Trespa wel een goed keuze.

Het ontwerp

Omdat werfpanelen meestal vluchtig door passanten worden bekeken moet het opvallen en niet te druk. Voor het ontwerp koos ik dan ook enkel voor de belangrijkste basis elemelenten: naam, logo en contactgegevens van het bedrijf en natuurlijk het aantal verkochte woningen.

verkocht_aantal_reclame_bord_240x50cm

 

Het dynamische getallen

Het werfpaneel is natuurlijk niet compleet zonder toevoeging van de cijfers. De vrije ruimte beschikbaar op het verkoopspaneel is bedoeld om het correcte cijfer op aan te brengen.

tip: Trespa is vrij gemakkelijk te verzagen ik koos ervoor om de cijfers in een ontwerp met dezelfde afmetingen als het verkoopspaneel te plaatsen om kosten te besparen. Na levering nog even op de aangebrachte snijlijnen de vierkanten uitzagen en klaar.

verkocht_aantal_reclame_nummers

 

Bevestiging

Om de cijfers vast te maken aan het paneel worden vleugelmoeren gebruikt. Handig is dat geen materiaal nodig is om het cijferbord te verwijderen en monteren.

Voordelen Trespa

  • weersbestendig
  • sterk
  • dun
  • kleurvast
  • variabele afmetingen

FOTOALBUM

The following two tabs change content below.
3D designer en meubelontwerper met een passie voor architectuur, design, fotografie en tuinieren. Deze website is een reflexie van mijn werk, interesses, hobby's en passies.

Laatste berichten van Phantomm (toon alles)

Geef een reactie

You must be logged in to post a comment.